BATMAN / BEŞİRİ - Doğankavak İlkokulu

ÖĞRENCİLERİMİZE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ VERİLDİ

Ekm

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ FATİH PROJESİ İL KOORDİNATÖTÜ ÖMER ÇİFTÇİ TARAFINDAN ÖĞRETMENLERİMİZE ETKİLEŞİMLİ TAHTAYI DERSLERDE VERİMLİ KULLANMA EĞİTİMİ VERİLDİ

Ekm

Bakanlığımızca mevzuat hükümleri doğrultusunda yürütülmekte olan “Okulumda Sağlıklı Besleniyorum” programının alt başlığı olan “Fiziksel Aktivite” ile okul çağı çocukların; fiziksel, bilişsel ve sosyal büyüme şartlarının geliştirilmesi, okul ve kurumlarda çalışan ve öğrencilerimizin hareketli yaşama  teşvik edilmesi amaçlanmaktadır.

Ekm

Okulumuzda fatih projesi kapsamında etkileşimli tahtalar kullanılmaya başlandı

13 EKİM AFET RİSKLERİNİ AZALTMA GÜNÜ KAPSAMINDA TATBİKAT YAPILDI

Ekm

öğretmen ve öğrencilerimiz Okulumuza ait 15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısını  hazırlayıp yayınladı.

Ekm

Batman İl Jandarma Komutanlığı personeli tarafından öğrencilere ''TİM JANDARMA'' çizgi filmi izlettirildi.

Ekm

ÖĞRETMENLERİMİZDEN OLUŞAN ACİL DURUM EKİPLERİMİZE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BİRİMİ TARAFINDAN HİZMET İÇİ EĞİTİM VERİLDİ

Ekm

Hayvanlara karşı yapılan haksızlıklara dikkat çekmek ve bu sorunları engellemek için hayvan hakları konusunda farkındalık oluşturulması amacıyla kutlanmaktadır

Eyl

Velilerimize yönelik emniyet mensupları tarafından Batman Valiliği projesi kapsamında seminer verildi

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ MİNNETLE ANIYORUZ

İLKÖĞRETİMRETİM HAFTASI KUTLADIK

Haz

Öğrencilerimiz 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının 2. dönem karnelerini aldılar. Karne heyecanını öğrencilerimizle paylaştık.

Haz

Eğitimci Dr. Şehmus ORAL tarafından öğretmenlerimize Mesleki Gelişim Semineri verildi.

Haz

Okulumuz karma futbol takımları arasında yapılan turnuvada kupanın sahibi ''Aslanlar Karma Takımı'' oldu.